Rövid hírek

2010.01.01. 17:44

 

Idén Sandra Bullock került a Quigley Publishing Company által kiadott hollywoodi  sztárokat honoráló lista élére. Rajta kívül ez idáig mindössze nyolc nőnek sikerült, utoljára Julia Robertsnek 1999-ben.
 
Állítólag James McAvoy játszhatja Ian Flemminget, James Bond megalkotóját, a róla készülő filmben, melynek címe Ian Fleming: The Man Behind James Bond.
 
James Cameron beszélt arról, hogy folytatást készítene az Avatarnak, ha az első rész elég jövedelmező lesz. Az eddigieket figyelembe véve valószínűleg az lesz.
 
Guy Ritchie szeretné, ha a Sherlock Holmes folytatásában Brad Pitt is feltűnne, Professor Moriarty szerepében.
 
2009-ben a Fox szerezte a legnagyobb bevételt a 6 nagy stúdió közül, összesen 2,4 milliárd dollárt, ezzel megdöntötte a WB 2007-es rekordját. A Fox olyan filmeknek köszönhette idei teljesítményét, mint az Ice Age 3, az Avatar és az Éjszaka a Múzeumban 2.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr811637502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása