WTF WTF WTF

2010.01.06. 23:21

Mert nagy rajongói vagyunk az egészséges párkapcsolatoknak, most megosztjuk veletek a idei (eddigi) legomgwtfabb hírt, amit jó barátunk Perez szolgáltatott nekünk.

A nemrég chdstr által publikált összeállításban olvashattatok Aaron Johnsonról, aki a Kick-Ass c. filmben fog hamarosan szerepelni. De nem ez a legérdekesebb hír vele kapcsolatban, ugyanis mint kiderült a 42 éves Sam Taylor Wood brit rendezőnénivel jár.. vagy..hát vmi olyasmi, aki az első közös gyermekükkel TERHES. És akkor most egy kis matek: anyuka 42 éves, apuci 19, tehát 23 év van köztük...ami 4, azaz négy évvel több, mint amennyi korkülönbség apuci és a baba között lesz. A kismama megérdemelt szerepléséről a Cougar Townban még nem érkezett hír.

Szerző: waffle

1 komment

Címkék: terhes omg wtf

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr441653002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása