Rövid hírek

2010.01.09. 09:00

 

A hírek szerint jöhet a 97-es Twister katasztrófafilm folytatása, persze 3D-ben. Helen Hunt visszatéréséről egyelőre nincs hír.
 
Paris Hilton egész jó volt az I Get That a Lotban. Klikk a címre a videóért.
 
Újabb Disney-Sony együttműködés. Köszönhetően ennek az Alice Csodaországban, a Toy Story 3 és a Karácsonyi ének is megjeleneik 3D-s blue-ray lemezen. Azonban nem ezek lesznek a legelső filmek, amelyek így kerülnek a boltok polcaira. A Sony előbb kiadja saját gyártású animációsfilmjét a Cloudy With a Chance of Meatballst, mely a napokban jelent meg normál DVD-n.
 
Miután övé a világ két eddig legjövedelmezőbb filmje, James Cameron szereten egy harmadikat is. A lehetséges film Charles Pellegrino hamarosan megjelenő könyvén, a
The Last Train From Hirosima: The Survivors Look Backen alapulna. Cameront ugyanis nagyon inspirálta a katasztrófa utolsó túlélőjével való találkozás nemrég Japánban, az Avatar promótálása során. Valószínűleg ez sem lesz nagyon szenzációhajhász….
 
Itt az A-team LQ előzetese, katt a film címre.
 
Az utolsó Lost évad premierje kerül adásba február 2-án, nem Obama beszéde.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr131658385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása