Ez a film közel sem olyan rossz, mint amilyennek mondják, és valószínűleg, ha nem az Avatar árnyékában mutatják be, nem is lett volna ekkora bukás. Mindenesetre az imdb-n összeszedet 2.9 csillag nem egészen tükrözi a valóságot. Főleg, hogy bár az előzetessel ismét sikerült sokkal jobbnak feltüntetni egy filmet, így is korrekt poénadagot kaptunk.
A rendező Marc Lawrence, aki Sandra Bullock mellett Hugh Granttel is szerethet együtt dolgozni, előbbivel a Beépített Szépségeket és a Két hét múlva Örökkét, míg Granttel a 2007-es Zene és Szöveget készítette az új évezredben.
Grant két év után most szerepel először filmben, míg Parker két Sex és New York közé zsúfolta be ezt a szerepet, hogy bebizonyítsa, ha nem Carrie Bradshawt alakít, akkor tökre nem idegesítő. Nekem például tetszett a Family Stone-ban és a Failure to Launch-ban is. Főhőseink egy épp különélő, válófélben levő manhattani karrierhajhász pár akik miután szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak, bekerülnek a tanúvédelmi programba. Kénytelenek együtt elbújni egy wyomingi kisvárosban, ahol a helyi sheriff rokonainak adják ki magukat.
A film hasonló, mint a tavalyi New in Town, ahol Renée Zellweger karaktere a nagyváros forgatagából szintén egy kisvárosba csöppen, bár itt annyira nem hegyezték ki a két kultúra közötti ellentéteket. Persze a tanúvédelmi programos sztori már az Our Lips are Sealed című M-K és Ashley Olsen filmben sem volt túl eredeti, viszont bőven ad teret pár jól sikerült poénnak, amivel le is kötik az ember figyelmét a mozi hosszára. 
Nemrég waffle negatívumként említette Stohl Andrást, mint Jude Law szinkronját, Hugh Grantként viszont megállta a helyét, a poénok túlnyomó része így is érthető volt.
 
Mindennel együtt azért egyértelmű, hogy a Did you hear about the Morgans nem egy kifejezetten maradandó alkotás, de ha valaki bírja a romkom műfajt, akkor nem fog benne csalódni, a többiek meg menjenek az Avatarra (már ha lesz helyük...muhahaha).  Így Nálam a film simán megér 6.5 Oreot.  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr351681728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása