Rövid hírek

2010.01.23. 09:43

Conan O'Brien a tegnapi adással búcsúzott az NBC-től, de előtte még csinált nekik egy jó nagy jogdíj számlát - pl. a Rolling Stones klasszikusának engedély nélküli felhasználásával és a Bugatti Veyron egérnek való beöltöztetésével. Ez a pár másodperces jelenet 1,5 millájába került a csatornának.

Conan O'Barbár (muhahahhahahahah) szerepére - a twilight fanok nagy elkeseredésére - nem Kellan Lutzot, hanem Jason Momoát választották ki. Vele a Csillagkapuban találkozhattatok.

A los angelesi bíróság hazarendelte Roman Polanskit, hogy megkezdődhessen a tárgyalása.

Tegnap végre bemutatták a Battlestar Galactica spinoffját a Caprica-t.

Kis helyesbítés, bár nem hinném, hogy bárki is emiatt forgolódna éjjelente: mégis meghívták Kanyét a teletonra, csak ő nem reagált. Ha ebben az ügyben kiderülnek további információk, akkor azt nem fogom közölni.

Véget ért a narancsvidék Jersey Shore. Még nem lehet tudni, hogy lesz-e második évad. bummer.

Celebszőr rovat: Hayden Pannettiere vörösre festette a haját, Robert Pattinson pedig szakállat növesztett. yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay.

Szerző: waffle

Szólj hozzá!

Címkék: hírek nbc

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr811694544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása