Sorozat hírek

2010.01.29. 18:03

A második évadban 3 új szereplőt is hoznak be a Glee-be. Az egyik Kurt pasija lesz, a második Rachel riválisa, a harmadik pedig egy fiú Mercedes. Úgy látszik a mellékesebb szereplők szerelmi élete jövőre nagyobb hangsúlyt fog kapni, hiszen az Artie és Tina közti szálnak sincs még vége. Valamint reméljük Puckról is lekerül többször a póló...köhh.

A CW ismét együtt dolgozik Dan és Amy Sherman-Palladinóval, akik a Gilmore Girlst adták nekünk. Az egy órás sori egy kis városi lovas farmon élő család életéről fog szólni. Tehát GG keverve McLeod lányaival. Elméletileg már ősszel be is mutatják.

Az Ugly Betty egy esküvővel ér majd véget. (Vad Angyal koppintás pfúj!)

A Fox még nem vetette el egy House spin-off létrehozását, mivel felkérték Katie Jacobsot és David Shore-t, hogy alkossanak valamit. A döntés rajtuk múlik, hogy egy teljesen új sorozattal, vagy egy folytatással rukkolnak elő.

A február 18-i Greys Anatomy egy vissza-az-időbe rész lesz Time Warp címen. Ebben tanúi lehetünk a fiatal Richard és Ellis serkenő szerelmének:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valamint megismerhetjük Bailey-t, mielőtt A Náci vált volna belőle:

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr241713107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása