Rövid hírek

2010.01.30. 03:32

A New Line Cinema máris cáfolta a hírt, hogy a Sex and the City harmadik részébe hamarosan belekezdenének. Már ha lesz. Na most mindenki jól összezavarodott.

A trekik egy rövid ideig félhettek, mert egy rosszul interpretált interjú által az a hír terjedt el, hogy Zachary Quinto a következő pár évben visszavonul a spockságtól. De ez persze a filmre nem vonatkozott. Szóval nyugi.

Ozzy Osbourne azt szeretné, hogy Johnny Depp alakítsa ősötétségét, ha valaha is filmre viszik az életét.

Új Battlestar Galactica akciófigurák gördültek ki a fröccsöntő sorokról. Katt.

Alig három nappal J. D. Salinger halála után felreppent a hír, hogy Hollywood máris vérszemet kapott, hogy megfilmesítse a Zabhegyezőt. Úgy gondolom, ez egy egész undorító és tiszteletlen húzás lenne azok után, hogy Salinger senkinek nem volt hajlandó életében eladni a jogokat rá, és legendásan elzárkózott a nyilvánosság minden létező formája elől.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr641713984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása