Rövid hírek

2010.02.03. 08:16

 

Se Sandra Bullock, se Meryl Streep nem veszi kifejezetten komolyan az Oscar jelölését. A díjátadóig hátralevő időben leginkább egymást szándékozzák húzni, halálos fenyegetésekkel, meg egyéb vicceskedéssel. Pacsi a lazaságért.
 
Szintén Sandraval kapcsolatos, hogy ha nyer a Golden Razzie-n, akkor örömmel átveszi, majd a díjat személyesen. Anno Halle Berry is átvette a málnát a Macskanőben nyújtott alakításáért.
 
Joe Jonas játssza majd a Brothers and Sisters flashbackjében Balthazar Getty karakterét, Sally Field fiatal verziója valószínűleg Rachel Leigh Cook lesz, míg Kay Panabaker játssza a kis Calistát.
 
2010. október 10-én valami nagy fog történni! Azt, hogy mi is pontosan nem tudjuk, de az MTV a VH1 és a CMT is benne van. Izgi.
 
Kate Beckinsale már megint Underwordözik. Ezúttal 3D-ben, a film 2011. január 11-én kerül a mozikba.
 
Spoiler Alert!
 
A Született Feleségek új szereplője Julie Benz (a lány, akit Susan rábírt, hogy hagyja abba a sztriptíztáncot) közelebbi kapcsolatba kerül az egyik felséggel. Ez a feleség nem más, mint a mostanában kissé elhanyagolt Katherine Mayfair azaz Dana Delany.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr711724608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása