Hollywood: generation next

2010.02.24. 12:09

 

Hollywood évről évre új színészpalántákat fedez fel. Nem okolhatjuk, lassan kiöregedő leading men felhozatalát muszáj lesz pótolni valakikkel az elkövetkezendő évtizedekre.
A megüresedő postokra már van 3 tuti befutó: Zac Efron, Taylor Lautner és Robert Pattinson. Mr Efron már azok közé a színészek közé tartozik, akik nevével, fémjelzet filmmel több, mint 100 millió dollárt össze lehet hozni, és egész nagy összegben fogadnék, hogy ő kapja a rebootolt pókember széria főszerepét, a másik két fiatalember, pedig a tinik vámpírrajongását kihasználva kaszál hatalmasat a twilight szériával. A Deatils magazin azért összedobott egy kis listát, hogy kikre érdemes még a 3 nagy név mellett odafigyelnünk.
 
Hunter Parrish
A 22 éves texasi születésű srác először a weeds című sorozatban tűnt fel 2005-ben, majd olyan filmekben kapott mellékszerepeket, mint a Megint 17 és az Egyszerűen Bonyolult és szerepelt a Broadway-en a Tavaszi Ébredés című musicalben. Egyébként majdnem ő kapta anno a High School Musical főszerepét Zac Efron helyett. Legközelebb a Weeds 6. évadában láthatjuk, illetve a Space Between című drámában.
 
 
 
 
 
 
 
James Badge Dale
Kora miatt ő kicsit kilóg a listáról, hisz már 31 éves. A New York-ban született Jamest a Tégla című filmből ismerhetjük, de szerepelt a 24 3. évadában is. Idén az HBO új sorozatában a Pacific a hősalakulatban láthatjuk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dave Franco
James Franco 24 éves öccse, akit szintén főleg sorozatokból ismerhetünk. A kaliforniai srác Legutóbb a Scrubsban szerepelt, idén pedig a Death and Life of Charlie St. Cloudban láthatjuk, aminek nem más a főszereplője, mint Zac Efron.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liam Hemsworth
A 19 éves ausztrál születésű Liam ismerős lehet azoknak, akiknek még nem sikerült a memóriájukból törölni a Knowingot, ahol egy MIT hallgatót alakított. De ismerhetjük úgy is mint Hannah Montana Miley Cyrus barátja. Legközelebb épp az ő oldalán láthatjuk majd májusban a Las song című Nicolas Sparks drámában.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ben Hollingsworth
A 25 éves Ben ismerős lehetne, ha lenne ember a földön, aki nézte a The TBL-t, de mivel a leadott 2 részt kb. öten látták, az ő neve jórészt ismeretlenül csenghet. Emellett David Duchovny és Demi Moore fiaként láthatjuk a The Joneses című filmben.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Luke Evans
Az ő nevével valószínüleg csak azok találkoztak, aki a Londoni West Endben töltik idejük nagy részét. Szerepelt többek közt a Tabo, az Avenue Q és a Rent című darabban. Filmes debütálása idén lesz a titánok harcában Sam Worthington és Liam Neeson oldalán.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Johnny Simmons
Őt a tavalyi Megan Foxos sületlenségből, a Jennifer’s Body-ból ismerhetjük, illetve Frank Miller képregény adaptációjából a Spiritből. Idén Carrey Mulligan és Pierce Brosnan oldalán láthatjuk majd a Greatest című családi drámában.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr171786387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása