Géniusz... de miért?

2010.03.06. 10:14

Hjajj... Sok kérdés merült fel bennem miközben néztem ezt az új magyar csodát, de legfőképp az, hogy: Miért, Robi, miért????? Tényleg kéne valami friss, modern, hálivúdias magyar film vagy sorozat, de tényleg nincs senkinek új ötlete? Kristóf bejátszotta a szokásos gimis cumót, Robi meg a Dávincsikódot? Tudom, hogy a soriban is elsütik a "poént", de attól még nem kapnak feloldozást. Lerágott csont.

 

Legyen új magyar, minőségi minisori?
Legyen, teljesen jó gondolat.

Legyen benne Alföldi Robi és László Zsolt?
Holllaaaa, ki ne hagyjátok őket!!

Vigyük Bucit is?
ööööööööö... ha nagyon muszáj...

Kéne bele pasiknak eyacandy, első Tilda jó lesz?
Persze, hozzátok.

Dan Brown eddig megjelent összes könyvét sűrítsük bele 3x50 percbe?
WTF?

A kezdeményezést értékeljük, és várjuk a további hasonló kísérleteket, de jó lenne, ha a következő szövegkönyvét nem azok írnák, akik az összes magyar filmét, mert ÍGY EMBER NEM BESZÉL!!! Ráfogják a pisztolyt, és visszakérdez: Kérem? Akkor is, ha több száz éves, akkor sem mond ilyet. A laza egyetemista csaj meg végképp nem fogja a rendőröknek azt mondani, hogy levittek a pinyóba. I mean really. Nem hiszem el, hogy az egész stáb környezetében nem volt 10 fiatal, akikkel átolvastatták volna, hogy beszélnek-e így manapság? NEM. A másik fájdalmas pont (a halk pukkanó hangot hallató játékpisztolyok mellett) még mindig az volt, ami engem az összes magyar filmben zavar, hogy a színészek nem tudnak lemászni a színpadról. Tényleg mindkét főszereplőt imádom, sok darabot láttam velük, és mindig lenyűgöző volt az alakításuk, de egy ilyen filmhez le kell dobálni magukról a teátrális manírokat. De messze nem ők voltak a film gyengepontjai. A főcsaj természetellenes hangsúlyait és műsírását semmi nem tudja űberelni, még a 30as évekből visszamaradt effektek sem. (Ugyanis az "alkimista labor" még mindig zöld és sárga habzó ill. füstölgő színezett vízből áll. De szigorúan csak annyiből, ami egy átlag méretű íróasztalon elfér.) Szóval nem tudom hogyan és miért választották Tenki Rékát, de Tilda orgazmus-jelenete lejátszotta.

A képi világ jó, az ötlet, hogy Pécsett zajlik az egész kicsit fura, de mivel szeretjük a várost, elnézzük. Az, hogy a fél új István, a király cast feltűnik megint csak homályos, de ám legyen. A valószínűleg sokba került főcím nem igazán érte meg, dehát így mulat egy magyar... na de, hogy miért kellett a főcím dal.....inkább nem mondok semmit.

 10/4 Duna kavicsot kap, mert Tettye kavics nincs.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr811813315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása