A guyism.com összeállított egy listát azokról a filmekről, amelyek elsőre jó szórakozásnak tűntek a fiúknak és nem a lányoknak. De csak elsőre.
Általában a trailer alapján meg lehet mondani, hogy melyik film készül kifejezetten csajoknak, és melyik pasiknak. A képlet egyszerű, ha Amanda Seyfried a főszereplő, érdemes nekünk, srácoknak másik filmet keresnünk, mondjuk valami Jason Stathammel készült agymenést. Azonban időről időre Hollywood kicseszik velünk. Az alábbi filmek mindegyike ebbe a kategóriába tartozik.
 
 
Slumdog Millionaire
A film maga remek volt, volt benne akció, alvilág, testvérek közötti ellentét és egy elképesztően dögös női főhős. Azonban, miután ezt mind láttuk a romantikus befejezés, mint egy Broadway musical főszáma robban a képernyőre. Nagyjából olyan, mintha egy NBA meccs menne át Glee-be.
 
 
 
 
 
Coctail
A film egy pléjboj mixerről szól, aki a város legmenőbb csávójaként minden nőt megkaphat. Minden srác legalább egyszer az életében szeretett volna olyan lenni, mint Tom Cruise ebben a filmben. Legalábbis az első felében. Ugyanis valahol itt csap át a film egy romantikus katyvaszba. A srác találkozik a lánnyal, belezúg a lányba, elveszti a lányt, fut a lány után, visszanyeri a lányt. Barf.
 
 
 
Coyote Ugly (Sakáltanya)
180 centis szupermodellek egy égő bárpulton táncolnak, miközben sörrel öntik le magukat? Ki ne szeretne egy ilyen filmet megnézni. Azonban itt is érdemes vigyázni, a helyett, amit várunk egy 90 perces LeAnn Rimes videó klipet kapunk. Köszi, Hollywood ez jó volt. NOT.
 
 
 
 
Top Gun
Oh…Tom Cruise, már megint. Ez a film a fiatal vadászpilóta hősies története kellett volna, hogy legyen a haditengerészet kiképző iskolájában. Az igazat megvallva, volt is pár faja repülős jelenet. Azonban a póló nélkül, mégis hosszú farmerben strandröplabdázós jelenetnél, már érezhetően bűzlik valami, de a szeretkezős jelenet alá benyomott Take My Breath Away című szám már bizonyossá teszi, hogy ezt a filmet lányoknak szánták. Ez volt Cruise második támadása.
 
 
 
Pearl Harbor
Akció- és történelmi film fanok mindenhol várva várták ezt a nagy költségvetésű blockbustert, mely a Pearl Harbor elleni japán támadásnak állít emléket. Szó se róla a harc jelenetek kifejezetten jóra sikerültek, de a szerelmi háromszög körül csavarodó történet amit végig kellett szenvednünk fájdalmasabb, mint Ben Affleck elképzelései a hiteles színészkedésről.
 
 
 
Jerry Maguire
Végül, de nem utolsó sorban Tom Cruise harmadik filmje, mely egyben a legjobb példa is arra, amiről beszélünk. A film a sport mögött rejlő üzlet bemutatásával kezdődik, és egy forró Kelly Preston sex jelenettel. Aztán felbukkan Renee Zellweger és a híres „You complete me” idézet, ami az enélkül is elég nehezen kimondható „szeretlek”-et  elfogadhatatlanná teszi. Egy órával a filmkezdés után rájössz, hogy már megint átvágtak, de addigra már túl késő kisétálni.
 
 
 
A hetedik film a Keeping The Faith (Ég velünk) Jenna Elfmannal, Ben Stillerrel és Edward Nortonnal, amit én kihagyok a listáról, mert hát mindenkinek vannak gyenge pontjai….:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr521980971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása