ezek meg szerintem

2010.01.03. 18:05

 

Valentine’s Day

Az amerikai Igazából szerelem, olyan színészekkel, mint: Julia Roberts, Ashton Kutcher, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Jessica Biel, Jessica Alba, Jennifer Garner, Patrick Dempsey, Eric Dane, Taylor Lautner, Taylor Swift satöbbi, mind toldalékos szerkezet nélkül. A rendezői székben a Pretty Woman rendezője Garry Marshall ült, aki az új évezredben eddig olyan filmekkel sokkolt, mint a Neveletlen hercegnő első és második része. Ennek ellenére a Valentine’s day több mint bíztatónak tűnik. Ilyen színészgárdával még akkor is könnyedén lehet az év romantikus filmje, ha a sztori kicsit gyengébb, mint az Igazából Szerelemé volt.
 
Magyarországi premierdátum még nincs, Amerikában február 12.
 
 
 
 
 
 
Percy Jackson and the Olympians: The Lightening Thief

Rick Riordan könyvének adaptációja, melyben egy fiatal srác (Logan Lerman) miután elmenekül a démonná változó tanárnője elől rájön, hogy felmenői bizony görög istenek voltak. Az ilyen felfedezés következményekkel jár, Percy pikkpakk egy a jelenben dúló mitológiai háború kellős közepén találja magát. Rögtön akad egy segítője is Pierce Brosnan személyében, aki itt nem 007-es ügynök, viszont kentaur. A filmet Chris Colombus jegyzi, aki a korai Harry Potter filmeken munkálkodott, az előzetes alapján ezt nem sikerült egy cukormázas dögunalommá változtatnia.
 
Amerikai bemutató szintén február 12.
 



 
 
 
 
The Bounty Hunter
Az általam eddig legjobban várt idei film, melyben Jennifer Aniston bebizonyítja Gerald Butler oldalán, hogy még mindig remekül megy neki a vígjáték ipar. Rendezőként Andy Tennant ugrott be, aki idáig a Randiguruval és a Mindenütt nővel robbantott bankot.  A szokásosnál kicsit több akciót várhatunk a filmtől, melyben Aniston kalamajkába keveredik, amiből Butler nem kihúzni akarja, hanem ha lehet még jobban belemeríteni. Teszi ezt főleg azért, mert fejvadászként valamiből neki is meg kell élnie, még ha ez az exünk túszul ejtését is jelenti, hogy megkaparintsuk a fejére kitűzött vérdíjat. Persze Miss Aniston nem hagyja magát, ezért beindul az ipari szivatás a két szereplő közt. Aniston konflison menekül, könnyeket hullat, csábít, míg Butler csomagtartóba gyömöszöl és ágyhoz bilincsel, de a végén úgyis minden jóra fordul.
 
Magyar bemutató még nincs, Amerikában március 19. a kitűzött időpont.
 
 
 
 
Shutter Island

Tavalyra vártuk, mégis idén jön Scorsese új filmje, melyben ismét Leonardo DiCaprio a főszereplő, Ben Kingsley pedig a változatosság kedvéért fő gonoszt játszik. Feltűnik még Mark Ruffalo, akiről sajnos megint az a benyomásom, hogy csak azért van itt, hogy ne vonja el a figyelmet a főszereplőről. Leo egy kisebb mentális problémával küzdő detektívet alakít, aki a Vihar szigetre érkezik egy elmegyógyintézetbe, hogy kiderüljön ő lesz-e a 67. beteg vagy nem. Oké, igazából egy a szigeten kezelt nő eltűnésének a rejtélyét akarja kideríteni, hogy közben izgulhatunk vagy jajonghatunk a történet ezredik csavarján az csak extra feltét.
 
Mindenesetre várós a film nagyon, hozzánk március 4-én érkezik.
 
 
 
 
 
 
Knight and Day
 
Ma már senki nem lepődik meg azon, hogy Tom Cruise titkos ügynököt alakít egy filmben. Egyszer azért megnézném, milyen egy átlag amerikaiként. Bár lehet jobb, amíg csak a bulvárban olvassuk a sületlenségeit, már ha olvasunk bulvárt. A filmre visszatérve a női főszereplő Cameron Diaz aki épp semmit nem ért, de valamiért Cruise karakterével kell tartania. Ezután kezdetét veszi a menekülés, robbantgatás ,kocsikra ugrálás, klasszikus Tom Criuse-módra, viszont jó hír, hogy nem veszi túl komolyan magát, ami az egész filmre jó hatással van. Az előzetesbe is jutott pár állat beszólás: Noone follows us or I will kill myself and then her.
 
A filmet a nyári blockbuster szezonban indítják útjára júlus 2-án, tehát eléggé bíznak a sikerében, én is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr171642486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása