Az imdb összedobott egy kis listát 10 olyan fiatal színész wannaberől, akikre érdemes lesz odafigyelnünk idén.
 
 
A listát az ausztrál származású eyecandy faktort növelő Isabella Lucas nyitja. Őt tavaly a Transformers 2-ben vehettünk észre, ha észleltünk bármi mást is Megan Fox mellett.
Tudjátok ő volt a robotcsaj, aki aztán felkenődött az oszlopra. Idén először a Daybreaker című akció-horrorfilmben láthatjuk, melyben egy vírus hatására az emberiség nagy része vámpírrá változik. yaaaay. 
waffel kommentje: Mi eyecandy bmeg? A brezsnyevszemöldök???
 
 
 
 
 
 
 
 
A következő szőkeség a nehezen megjegyezhető nevű Mia Wasikowska, aki nevét meghazudtolva szintén Ausztráliában látta meg a napvilágot 1989-ben. A moziban Alice-ként fog feltűnni Csodaországban, de ismerős lehet az emberiség kisebb hányadának, aki látta a Hilary Swank főszereplésével készült Amelia című filmet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ashley Greene váltja ki a legnagyobb érdeklődést belőlem a listán. Ő az, akit valószínűleg a legtöbben ismernek, mivel mindenki vágja, hogy ő Alice, nem Csodaországban, hanem a Twilightban. Színészi képességeit eddig nem sikerült igazán megmutatnia, mondjuk a pár perces jelenetei az említett remekműben nem is adtak erre lehetőséget. Azonban aki olvasta a könyvet, tudhatja, hogy a következő részben jóval több szerephez jut, hacsak nem változik megint egy egyszemélyes Kristen Stewart kamaradrámává az egész film.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aaron Johnson sajnos nagyon nem éri el az ingerküszöbömet, szóval róla csak annyit, hogy ő lesz Kick-ass az azonos című szuperhős filmben. A film várós, szóval valószínűleg változni fog a véleményem vele kapcsolatban.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Carrey Mulligan legalább annyira kellemesen tésztaképű, mint Reneé Zellweger, de emellett ugyanúgy van benne valami cukiság is. Idén a számomra tökéletesen érdektelen Tőzsdecápák kettőben fog szerepelni Shia Labeouf oldalán.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amanda Seyfried nekem még mindig a Bajos Csajokból ismerős, mint a mellével időjárást jósoló Karen, ott megkedveltem, de a Mamma Miát továbbra sem vagyok hajlandó megnézni. Következő filmjében rüfke lesz. A film címe: Chloe és egy dráma, ahol egy doktornő felbérli megcsalással gyanúsított férje elcsábítására, nyilván lesz gebasz a tervben, ki sem találnánk, hogy mi…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A sort egy újabb Kristen Stewart által csúnyán elnyomott színésznővel, Anna Kendrickkel folytatjuk. Ő az első, aki valami említésre méltó filmben is fog szerepelni, konkrétan az Up in the Airben. Persze a későbbiekben ő is visszaugrik asszisztálni az ”isteni” K-Stewnak a Twilight harmadik részére, mint Jessica.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jaden Smithről és a Karate kid várhatóan remek rimékjéről megpróbálok tudomást sem venni. Komolyan van valakiben erre igény? Will Smith fia lévén, viszont bérelt helye van Hollywoodban, szóval róla még biztos sokat fogunk hallani. Faja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kellan Lutz a Twilight előtt olyan sorozatokban szerepelt egy-egy rész erejéig, mint a CSI, CSI: NY és a Heroes. Lányoknak is kell eyecandy, ezért valószínűleg felőle is hallunk még mást is, minthogy a Twilightban fel-feltűnik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Végül az összeállítás második legfiatalabb tagja, a Kick-Ass másik szereplője Chloe Moretz, aki Hit-Girl szerepét ölti magára. Waffle szerint jófej volt a 500 days of Summerben, ezen felül sokat volt hang Micimackó projektekben, láthattuk a Szem című horrorban, pár Dirty Sexy Money és Desperate Housewives részben.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr401649804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása