Modern Family

2010.01.07. 17:53

 

Még mindig tartja magát az a trend (szerencsére), hogy nagyon magas minőségű sitcomokat, sorozatokat készítenek, aminek mi nagyon örülünk. Idén is sok újat hoztak be, néhány már csúfos véget is ért, viszont jó pár van, ami tartja magát és folyamatosan növeli rajongótáborát. Az egyik ilyen, és mellesleg személyes kedvencem (többek közt) a Modern Family. Ugyan a neve uncsi, de maga a sori épp ellenkezőleg. Lecsupaszítva, a történet egy családról szól (meglepő), és tök hétköznapjairól. És minden részt képesek úgy megcsinálva, hogy utána még órákig vigyor ül az arcomon, mert annyira aranyos és szerethető az egész. A párbeszédek pontosan eltaláltak és nagyon fetrengősök, a sztorik életszagúak, a karakterek pedig rohadt jók. Kedvencem a meleg pár Mitchell és Cameron, akik azt hiszem nagyon jó szolgálatot tesznek most a meleg házasság legalizálása környékén, hiszen egy olyan párt mutatnak be, ahol tök mindegy, hogy most az egy férfi és egy nő, vagy két egynemű... egyszerűen két egymást szerető ember, akiknek ugyanazok a problémái mint bárkinek, ugyanúgy szivatják egymást, és ugyanannyira élvezik és egyszerre félik is a gyereknevelést, mint minden kezdő szülő. Élethűek, viccesek és imádnivalóak. A mostani bébikamerás jelenetek pedig megint nagyon ott vannak.

 

 

A tegnapi részben végre feltűnik Manny apja, akit Benjamin Bratt alakít (látta valaki a Miss Congeniality óta?), és még Al Bundyt is meghódítja, valamint ismét megmutatkozik, hogy Gloria tényleg nem a pénzéért meg hozzá Jayhez. A kolumbiai szekció is nagyon jófej, Gloria ákszentje pedig muy muy graciosa. Az epizód főmondanivalója pedig az, hogy a gyerekek és a felnőttek nem is különböznek annyira egymástól.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr711654652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása