OMG WTF

2010.01.07. 19:45

 

Tegnap este lehetőségem nyílt belekukkantani a magyar televíziózás egyik legmélyebb bugyrába. Ez a szerencsétlen eset annak a következménye, hogy anyumnak nem tetszett az aktuális Law and Order SVU rész a viasat 3-on. Randomra nyomott egy gombot és hogy-hogy nem, megtalálta Stohl András remekbebaszott remekbeszabott krimisorozatát, a tűzvonalbant, vagy mit. De tényleg ez még a barátok köztnél is puttóbb.  Azt a kb. másfél perces jelenetet sikerül elcsípnünk, ahol két rendőr néni épp szószkanderozik valamin, mire az egyik ördögi húzással arcon önti a másikat kávéval, de olyan másfél decis automatással, keményen. Látszott, hogy nagyon hálivúdi akart lenni az egész, igazából csak a színészek, a díszlet, meg egy Starbucksos pohár hiányzott belőle.
Ezek után felötlött bennem a kérdés, minek kell ahhoz történnie, hogy egy Better off Ted vagy egy Cougar Town színvonalú sorozatot gyártsanak itthon?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr251654983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása