Rövid hírek

2010.01.07. 10:10

 - Bár nem hiszem, hogy lenne ember, aki ezt itthon nézi, azért megírom. A z listás Jersey Shore szereplői közül állítólag kettőnek is (Ronnie és Snookie) van házi szex videója, ám mindketten esküdöztek, hogy nem fogják nyilvánosságra hozni. Nyilvánvaló…...

 
 - A magyar Carrie Underwood rajongók örülhetnek, ugyanis márciusban szerepelni fog egy HIMYM részben, ahol Ted érdeklődését próbálja felkelteni.
 
 - Obama elnök nehéz választás előtt áll, ugyanis a State of the union beszédje két lehetséges időpontban kerülhet adásba. A probléma az, hogy, mindkét napra van már jelentős tévés esemény. Január 26-án az American Idol lesz, február másodikán pedig a Lost utolsó évadjának a premierje.
 
 - Sandra Bullock lett az amerikaiak kedvenc színésznője a 36. People’s Choice Awardon. Olyan ellenfelei voltak, mint Jennifer Aniston (nem baj Jen, majd jövőre), vagy Kristen Stweart (I mean really?!?).
 
 - A 30 rock sztárját, Jane Krakowskit elveszi dizájner jegyese Robert Godley.
 
 - Mostmár biztos, hogy a Spider-Man 4 nem készül el időre, ezért a Paramount behozta a Thor című képregény adaptációt a pókember premierdátumára.
 
 - David Hasselhoff 4 évad után otthagyja az America’s Got Talent zsűrijét. Érdekel ez valakit?
 
 - A Sonynak nem lesz könnyű dolga új premier időpontot találni a Spider-Man 4-nek, mivel elég sűrű a 2011-es blockbuster szezon. Május 28-án jön a Hangover 2, június 17-én a Green Lantern, július 3-át a Transformers harmadik eresztése foglalja el, a Harry Potter and the Deathly Hallows második része pedig július 18-ra van kiírva. Esélyük lehet még a július 25-ét elkapni, akkora a Captain America van kiírva, de simán csúszhat, mivel még nincsenek meg a szereplők se.
 
 - Spoiler Alert! Katherine Heigl január 21-én visszatér a Grey’s Anatomyba, és kibékül a sorozatbeli férjével. Yaaay.
 
 - Az ABC berendelt még két Cougar Town részt, így az első évad 24 részesre bővült. Ne felejtsétek, hogy tegnap már volt CT.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr881653545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása