Visszatért a Cougar Town

2010.01.07. 13:46

 

Vége a téli szünetnek, újra van ABC comedy Wednesday, így a csütörtök reggel megint a kedvenc rész lett a hetemnek. Én a Cougar Townról írok egy kicsit, waffle majd a modern familyről. Az Eastwick helyére érkező Ugly Bettyről pedig senki, mert azt nem nézzük.
 
SPOILER ALERT!
 
Lassan az évad felénél járunk, mégsem volt idáig egy olyan rész, se amire azt mondtam volna rosszabb, mint az előző. Nincsenek benne olyan üresjáratok, mint az Accidentaly on Purpose-ben, ami hol jó, hol nem, de leginkább csak Jenna Elfman miatt nézem. Szóval az újoncok közül nekem egyértelműen ez lett a kedvencem.
Azzal, hogy a mellékszereplők is egyre több történetet kapnak, engem ez a sorozat sokkal jobban emlékeztet a Jóbarátokra, mint a How I Met Your Mother. Lehet azért, mert a nagy elődöt kiskorom óta imádom, míg a HIMYM sose jött be igazán. Még egy hasonlóság, hogy a nagykorúak itt is hatan vannak. Azért mondom, hogy nagykorúak, mert nem szabad megfeledkezni a hetedik állandó szereplőről, Travisről, Jules fiáról, aki rohadt jól hozza a karakert.  Persze nyílván továbbra is Courtney a főszereplő, de jó, hogy a többiek nem csak neki asszisztálnak.
A két kedvencem Ellie és Laurie. Külön-külön is ők szállítják a legjobb poénokat, de amikor egymást húzzák az frenetikus. Pacsi még a tökéletesen adagolt Barb jelenetekért, mindig jól időzítik az egy két perces feltűnéseit.  
A legutóbbi részben vendégszereplő volt Lisa Kudrow, aki egy bosszantó bőrgyógyászt alakít. Meg kell, mondjam, tőle sokkal több és jobb poénokra számítottam. Lehet, hogy maga a szerep nem illet hozzá, de összességében Courtney és Lisa kettőse kissé csalódást keltő volt.
 
A legjobb beszólást a részben:
 
Laurie: I can’t go to the country club. I don’t know how to act.
Grayson: Oh. It’s just like Pretty Woman.
Laurie: Actually. It’s more like Mystic Pizza but either way i get to be Julia Roberts so bite me.
Grayson: Well, let’s see that little Julia-toothy smile….

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr271653983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása