Rövid hírek

2010.01.13. 10:13

 

Újabb Jóbarátok szereplő csatlakozik az ABC-hez. Igaz még csak pilot formájában, de zöld utat kapott Matthew Perry komédiája a Mr. Sunshine. A sztori egy 40. születésnapját ünneplő sport managerről szól, aki rájön, hogy nem élhet tovább elkötelezettség nélkül.
 
Ezzel egy időben az ABC bejelentette, hogy berendeli a Cougar Town, a Modern Family, és a The Middle második évadját is. Viszont a Better off Ted és a Scrubs sorsa továbbra is kérdéses.
 
Peter Sarsgaardról az beszélik, hogy ő lehet a Ryan Reynolds főszereplésével készülő Green Lantern negatív szereplője. Szerepe szerint Dr. Hector Hamond lenne, aki patológusként nagy csalódás szenátor apja személyében. Képességeit egy meteorból szedi, és persze rosszra akarja használni őket.
 
Jön a G.I. Joe folytatása. Ráadásként a Zombieland mostanában egyre elfoglaltabb írói szállíthatják a forgatókönyvet.
 
A Glee két sztárja Kristin Chenoweth és Lea Michele hangjukat adják a 2011-ben mozikba kerülő Dorothy of Oz című animációs filmhez. A film Roger S. Baum More Adventures of Oz című novellájából készül. Lea lesz Dorothy, míg Kristen egy porcelánbaba hercegnőnek adja a hangját.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr381668728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása