Rory Leigh Gilmore

 

Ugyan a sorozat végére kicsit behülyepicsult, mégis szerepelni kell az Alexis Bledel által életre keltett karakternek. Rory és Lorelai frenetikus duója azt hiszem, örökre beírta magát a film/sorozattörténetbe. Hipergyors, kicsit elmebeteg párbeszédeik nem csak a női nézőket nyűgözték le, hanem a férfiakat is (bár ehhez lehet nagyban hozzájárult nem éppen csúnyácska külsőjük). Rory szép, intelligens, kedves -  minden szülő álma.

 

 

 

 

Rose Crisp


Ezzel a tündéri kislánnyal a Better off Tedben találkozhatunk, és rögtön örökbe akarjuk fogadni. És nem csak a haja miatt. Iszonyatosan jó fej, értelmes és nagyon cuuuuuki. Olyannyira, hogy még a kőszívű Veronicát is sikerült meghódítania, ami valljuk be, már eleve dicséretes teljesítmény. Plusz még dob rajta az apuka is, akit szintén nem dobnánk ki, ha ő is benne van a package-ben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Manny Delgado

 

Latin Don Juan folyamatban. A duci kis srác szövege tuti leveszi a lányokat lábáról, ha a versei nem is aratnak nagy sikert. A korához képest sokkal érettebb minimacsó a tisztesség és naivitás mintapéldánya, és tökéletes úriember. Anyuci szeme fénye – és a szó pozitív értelmében, és a Modern Family egyik legjobb karaktere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Travis Cobb

 

Valójában az lenne a jó, ha őt inkább chdstr fogadné fiának, és akkor nem lenne büntetendő ha... Szóval ő a Cougar Townból lehet ismerős, mint Jules egyetlen fia. Kicsit a Rory-Lorelai kapcsolatra hasonlít az itt anya-fia kombó, de ez semmit nem vesz el Travis fenomenális szövegeitől, zseniális a srác. Minden apró rezzenése tökelétes, nagyon érzi a komédiát (nekem pedig új szlengeket kéne tanulnom).

 

 

 

 

 

Ti kit fogadnátok örökbe?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr51677944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása