Rövid hírek

2010.01.20. 08:56

 

Megvan a Spider Man következő részének a rendezője, méghozzá Marc Webb személyében, aki idén az 500 day of Summert szállította nekünk.
 
Az ABC berendelt egy újabb kórházas pilotot, mely egy trópusi klinikán játszódna. A sorozat Shonda Rhimestól a Grey’s Anatomy alkotójától jön.
 
Mariska Hargitay Jay Lenót okolja a Law and Order SVU gyengülő nézettsége miatt. Szerinte a sorozat egyszerűen rossz időpontban van.
 
Tim Burton miután végzett az Alice-szal, egy újabb disney film iránt kezdett érdeklődni, konkrétan a Csipkerózsika feldolgozását fontolgatja. Azonban most a gonosz boszorkány (Maleficent) szemszögéből mutatnák be a sztorit.
 
Végül egy wtf hír. Perez Hilton szerint a Tiger Woods és a Jersey Shore pornó után jöhet az Avatar erotikus változata. I mean really?!?!?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr471686813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása