celeb b-day

2010.01.26. 17:32

 

Ma egy új rovat indulását ünnepeljük pezsgődurrogtatással. Mostantól rendszeresen megemlékezünk az általunk kedvelt hírességek szülinapjáról. Szóval K-stew tribute-ről senki ne álmodjon....
 
Elsőként a legviccesebb amerikai talk-show háziasszonyról írunk, nem, nem Oprah Winfrey-ről, hanem az utánozhatatlan Ellen Degeneresről.
Őt több okból is imádjuk, ha az nem lenne elég, hogy kegyetlen jó humora van, ott a tény, hogy ő a gyönyörű Portia De Rossi öööö férje felesége férje, emellett imádnivaló az, ahogy a legbutább sztárral is el tud beszélgetni annyi iróniával, hogy sosem válik sértővé. Jó példa erre, amikor Paris Hiltonnal ment clubbingolni.
Showja 2004-ben indult és azóta kb. minden valamire való hálivúdi híresség tiszteletét tette nála. Visszatérő vendégei közé tartozik Jennifer Aniston, akivel az életben is jó barátok és Ő volt a legelső vendég a show történetében.
 
Ellen Degeneres ma 52 éves.

 

 

Szerző: chdstr

Szólj hozzá!

Címkék: celeb tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr261704258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása