Filmek hétvégére

2010.02.17. 20:12

 

Az elmúlt hetekben tapasztalt pangás után újra megtekintésre érdemes filmekkel zsúfolták tele a moziműsort. Nincs mit tenni, úgy is hideg van, irány a mozi!
 
Percy Jackson
 
A problémás tini srác suliból suliba kerül, nem találja a helyét, majd rádöbben, hogy Poseidon az apja. Ez nem minden nap történik meg az emberrel, hősünk is rögtön izgibbnél izgibb kalandokba keveredik. Pierce Brosnan, Logan Lerman, Uma Thurman  és Rosario Dawson csábít minket egy a modernkorban kialakuló ókori istenségek között zajló háborúba. Nézős.
 
 
 
 
 
 
Up in the Air
 
 
A filmet már mindenki agyon hypeolta, mint ahogy a szereplőket is. Clooney karaktere abból él, hogy nagyvállalatoknak rúg ki alkalmazottakat, szóval folyton röpköd ide oda, majd összeismerkedik egy nővel, aki szintén falja a légi mérföldeket, innentől kezdve pedig kezd minden összekuszálódni körülötte.  Kétségtelen, hogy az utóbbi idő egyik legokosabb és legjobb vígjátéka elé nézünk. Szintén nézős.
 
 
 
 
 
The Hurt Locker
 
Csak remélni tudom, hogy Cameron exneje rendesen megfingatja az Avatart az Oscarnál. Kathryn Bigelow iraki háborús drámája igencsak jónak néz ki, és hála az égnek egyáltalán nem tűnik szenzációhajhásznak. Ez is nézős.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Agora
 
Spanyol dráma Rachel Weiszel I.SZ. 4. századi Egyiptomból. A vallási háború Alexandira híres könyvtárának értékeit fenyegeti, Hypaita és társai minden erejükkel azon vannak, hogy ezt megakadályozzák, persze közben egy nő kegyeiért is folyik a harc, hogy legyen még egy ok az izgulásra.
 
 
 
 
 
 
 
Így ahogy Vagytok
 
Magyar politikai thriller, dráma, a szokásos sablonszínészekkel. Aki úgy érzi, bepróbálhatja, a rendezőt tekintve (Makk Károly) jobb lehet az utóbbi időkben mozikba került magyar filmeknél.
 

 

 

Szerző: chdstr

1 komment

Címkék: film premier 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr711767215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2010.02.19. 08:54:24

az Up in the Air nem vígjáték, még véletlenül sem. de mindenképpen érdemes megnézni, nagyon jó lett. :)

Hurt Locker is jó, talán az utóbbi évek legjobb háborús drámája. egy kis szenzációhajhászat azért van benne, de csak a vége fele és bőven meg lehet bocsátani neki, mert még úgy is működik.
süti beállítások módosítása