2009 Top 4 + 3 film

2009.12.31. 11:56

Nem rangsorolok, mert nem és kész. Négy olyan filmet választottam, amiket mindenképpen érdemesnek tartok megnézni, a plusz három pedig olyanok, amiket még nem láttam, de látok bennük potenciált arra, hogy felkerüljenek majd a top n-be.

Zombieland

Két szó: JESSE EISENBERG!!!!!!!!!!!!!!! Jó, nem csak miatta. Azért is, mert végre egy film, amiben nem idegesít Abigail Breslin elviselhető, sőt jól esik a zombik jelenléte. Mert Mrs Owen Wilson Woody Harrelson meglepően jó benne. És mert a film végig pörgős, baromi jó poénokkal, kellő mennyiségű vérrel és rohadt húscafattal, hatalmas cameóval, valamint hasznos tippekkel zombiuralom esetére. Szóval érdemes megnézni, márcsak a saját épségünk érdekében is. Na meg persze Jesse <3.

 

Up

Régen nem láttam olyan animációs filmet, ami ennyire tetszett volna. Külön pont jár a bátor húzásért, hogy egészen egzotikus főhősöket választottak (öregember, dagi kisfiú). A hülyemadár és Dug kutya karaktere viszi a vicces, jajdeééédiiii szálat, míg az emberek képviselik a realitást, hiszen nagyon életszerű karakterekről van szó, kiemelendő az első néhány perc, amikor a házaspár életét mutatják be. Lenyűgöző. Az idióta kutyákon pedig végig lehet nevetni, és mégsem válik unalmassá még a MÓKUS-os poén sem. Igen csak Oscar-gyanús.

 

Becstelen brigantyk

Nem, nem Brad miatt. Magasan vezet nálam Christoph Waltz. Olyan hihetetlenül sikerült gyűlölnöm őt, hogy ezért minimum Academy Award jár. (A már bemutató előtt klasszikussá koronázott film főnácija a való életben is beszél azokon a nyelveken, amiken megszólal a történetben.) Jó film, szörnyű film, hosszú film, tarantinós film, és Eli Roth mennyire rohadtul hasonlít Zach Quintóra film. Úgyis megnézi mindenki. Film.

 

 

Brüno

Bárki bármit mond, Brüno jó. Sacha Baron Cohen megint zseniálisan leégeti az amcsikat (és ezt ismét megint mindenki összetéveszti azzal, hogy a homoszexuálisokat figurázza ki. nem, pont hogy nem ellenük irányul, mint ahogy a kazahokat sem érte semmiféle megaláztatás szerintem). Mi végig röhögtük a filmet, noha rajtunk kívül a moziban senki, de ehhez már hozzászoktunk. Plusz pontot kap a sok péniszért és Isla Fisherért. "Donny, let me in your tent. A bear stole all of my clothes... except for these condoms"

 

+3

 

 

 

 

 

 

majd meglátjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr621634791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása