Rövid hírek

2010.01.06. 11:53

 

Egyes források szerint a Discovery C., a Sony és az Imax egy napi 24 órában sugárzó 3D csatorna indítását tervezi. Tervek szerint a csatorna 2011-ben indulhat el. Az ESPN által tervezett 3D-s adások után ez a második ilyen irányú törekvés. Valaki más?

Sam Mendes rendezi a soron következő 23. James Bond részt. A MGM trágya pénzügyi helyzete ellenére június elején megindulhatnak a munkálatok, így tartani tudják a kitűzött 2011-es bemutató dátumát.
 
Sandra Bullock filmtörténelmet írt. A blind side lett az első női főszereplős film, ami elérte a 200 millió dolláros bevételt Amerikában. Sandra Bullock filmjei idáig összesen 1,72 milliárd dollárt hoztak, amivel olyan színésznőket előzött meg, mint Meryl Streep (1,54 milliárd), vagy Angelina Jolie (1,44 milliárd). Azonban még így is messze van a Julia Roberts által összehordott 2,31 milliárdos összbevételtől.
 
Jennifer Lopez kicsit eltájolta magát, amikor egy friss interjúban elmondta, hogy az El Cantante című filmben nyújtott alakításáért neki bizony Oscar járt volna.
 
A Zombieland két forgatókönyv írója, Rhett Reese és Paul Wernick fogja írni a Ryan Reynolds főszereplésével készülő Deadpool forgatókönyvét.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr711651251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása