Rövid hírek

2010.01.11. 09:02

 

Végre megvan a DGA által legjobbnak tartott 5 rendező neve: Kathryn Bigelow – Th Hurt Locker, James Cameron – Avatar, Lee Daniels – Precious, Jason Reitman – Up in the Air, Quentin Tarantino – Inglourious Basterds
 
Stuard Towndsend kreatív ellentétekre hivatkozva, otthagyta a Thort, egy nappal a forgatás megkezdése előtt.
 
Itt van végre HD-ben is az A-team rövid előzetese. Katt a filmcímre.
 
Howie Mandel érkezik az America’s got talentbe Hoff helyére zsűrizni. Yaay.
 
Ewan McGregor, Michael Duglas és Dennis Quaid után csatlakozott Channing Tatum és lehetséges, hogy Antonio Banderas is Steven Soderbergh kémfilmjéhez a Knockouthoz.
 
John Malkovich is csatlakozott a DC Comics miniszériája a Red filmváltozatának szereplőgárdájához. A stáb tagjai többek közt: Helen Mirren, Mary-Luise Parker, Morgan Freeman és Julian McMahon.
 
Lauren Graham nagyon élvezi a Parenthoodot. Várjuk már mi is.
 
Letterman 2012-ig szóló szerződéshosszabítást írhat alá a napokban. Jó hír, hogy eddig Craig Ferguson is biztosan marad.
 
A Jay Leno show hivatalosan is kaszálva.
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr691662998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása