Heti premierek

2010.01.21. 18:38

 

Vérfürdő, faterok motor nélkül, menekülő nászutasok és gombnyomogató Cameron Diaz a mozikban.
 
 
Bathory
 
 
 
A film Báthory Erzsébetről szól, akit a szűz lányok vérének ivása és bőrápolóként való felhasználása mellett megpróbálnak egy kicsit jobb színben feltüntetni. Persze ma már tudjuk, hogy a vérfürdőzés kamu, hisz az alvadt vérben annyira nem lehet ilyen tevékenységet folytatni, viszont tény, hogy az asszony elég gyilkolászós volt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokoli Édenkert
 
 
 
Komolyan ki az, aki kalandtúrára megy nászútra? Aki igen, fontolja meg, nehogy olyan izgi kalandba keveredjen, mint Mila Jovovich és friss ura a Pokoli Édenkert című filmben. Az egész film elég d kategóriásnak tűnik, és nem csak a szereplők miatt. A sztori három házaspárról szól és az előzetes első fele alapján egy prequel is lehetne a Páros Mellékhatáshoz, de nem az. Itt vér fog folyni.
 
 
 
 
 
 
Vén Csontok
 
 
 
Családi film a Disneytől. Aki még nem menekült el, annak egy jó hír: Tim Allen nem szerepel benne. Van viszont Robin Williams, John Travolta és Mrs John Travolta Kelly Preston. Hősünk (Robin Williams) megtudja, hogy gyerekei vannak, frappánsan ikrek, akiket rögtön el is visz táborozni, hogy aztán sok vicces történjen. A film némiképp jobbnak tűnik, mint a Faterok Motoron, de korszakalkotó újdonságra senki ne számítson. Részemről majd valamikor az HBO-n.
 
 
 
 
 
A Doboz
 
 
 
A Donnie Darko rendezőjének új filmje, melyben Cameron Diaz és James Marsden komoly döntés elé kényszerül. Miután szorult anyagi helyzetükből látszólag nincs kiút, kapnak egy dobozt, majd egy titokzatos bácsi is megjelenik (Frank Langella), aki egy nagylelkű ajánlatot tesz nekik. Ha megnyomják a dobozon levő piros gombot, kapnak egy misit. Az apró betűs részben pedig az áll, hogy: ja, amúgy ezzel megöltök valakit.

 

 

 

Toy Story 3D

Bónuszként érkezik a hétvégére a kedvenc pixar mesém, a Toy Story első része háromdésítve.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigekko.blog.hu/api/trackback/id/tr761690830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása